Har du spørgsmål? Ring idag på
7534 8122

VENTILATION & KLIMA

Et godt indeklima er et spørgsmål om trivsel og sundhed.

Mange nye huse er bygget så højisolerede og tætte, at det er nødvendigt med mekanisk ventilation for at sikre tilstrækkelig udskiftning af luften.

Dårligt indeklima giver ideelle livsvilkår for husstøvmider og danner grobund for råd, skimmelsvampe og andre mikroorganismer. Til skade for helbredet og boligen.

Et ventilationsanlæg skifter løbende den brugte og dårlige luft ud med filtreret, frisk og ren luft.

KLIMAANLÆG

Indeklimaet har stor betydning for din trivsel. Derfor skal du ikke gå på kompromis, hvis fugtigheden er høj eller temperaturen svingende.

Med et klimaanlæg reguleres temperaturen og luften, så rummet altid er behageligt at opholde sig i. Er rummet koldt, sørger anlægget for varme, er det varmt, sørger anlægget for afkøling. Knud Petersen Filskov A/S leverer og monterer klimaanlæg.

Vælger du et klimaanlæg til boligen, vil det fungere som en intelligent styringsenhed, der tilpasser fyrets forbrug til temperaturen udenfor.

Læs mere i producentmenuen og kontakt os for professionel levering, montering og serviceaftale.

Nilan

COMFORTSERIEN

nilan-content-comfort600-1Nilan Comfortserien er passive varmegenvindingsanlæg, der suger den varme, fugtige luft ud fra bl.a. køkken, badeværelse og bryggers.

Dermed fjernes støvpartikler, fugt og lugt fra boligen, og man opnår et behageligt indeklima.

Nilan Comfortserien er kompakte modstrømsvekslere udviklet til brug i lokaler, hvor man ønsker ventilation med højeffektiv varmegenvinding. Comfortanlæg er med til at skabe et godt og sundt indeklima bl.a. ved at afhjælpe fugtproblemer, fjerne uønsket lugt og mindske allergigener

Comfortserien er afprøvet og testet af Teknologisk Institut og godkendt af myndighederne. Endvidere er Comfortserien testet af det schweiziske HTA. Testen viste, at comfortanlæggene har en virkningsgrad på op til 95 %.

Læs mere om Comfortserien her.

VARMEGENVINDING

Et varmegenvindingsanlæg er et avanceret ventilationsanlæg. Dette ventilationsanlæg overfører varmeenergien i luften, der suges ud af huset, til den friske, kølige luft, der blæses ind i huset udefra. Samtidig ventileres boligen, så indeklimaet bliver bedre.

Med varmegenvinding sparer man på varmen ved at “genbruge” den allerede eksisterende varme i huset. Er anlægget installeret og reguleret korrekt, opnår du et godt indeklima. Lider du af astma eller pollenallergi, kan anlægget filtrere pollen og partikler fra luften. Derudover kan luftfugtigheden i boligen holdes lav, og du undgår problemer med husstøvmider og skimmelsvampe.

Kontakt Knud Petersen Filskov A/S for professionel levering, montering og vejledning.

Nordic Energy Group

NORDIC ENERGY GROUP VENTILATIONSANLÆG – HØJ KOMFORT OG LAVT FORBRUG

Nordic Energy Group anvender det kendte Dantherm ventilationsanlæg i Combivarmeanlægget. Det sikrer dig en af markedets højeste virkningsgrader og et lavt energiforbrug. Behovsstyringen og muligheden for at montere fugtstyring og CO2 følere sikre dig, at ventilationsanlægget kun kører i det omfang der er behov herfor.

Nordic Energy Group ventilationsanlæg opfylder tyske Passivhaus krav

Som et af de meget få anlæg i Europa har Dantherm ventilationsanlægget opnået det eftertragtede tyske Passivhaus certifikat. Det er din sikkerhed for sundt indeklima.

Behageligt indeklima – også om sommeren med køl fra jorden

Om sommeren lader Nordic Energy Group Combivarmeanlægget den friske luft passere forbi en køleflade, således at det er muligt at svale udeluften med op til 8 grader. Den monterede køleflade, er modsat et traditionelt airconditionanlæg, fri for trækgener, ligesom luften ikke udtørres. Med den unikke opbygning af ventilations- og køleanlægget, hvor jordvarmeslangerne om sommeren anvendes til køling, er der stort set ingen driftsomkostninger forbundet med at anvende køleanlægget, modsat et airconditionanlæg, der forbruger en del strøm.


Knud Petersen Filskov - Buelundvej 1, 7330 Brande
Telefon: +45 75 34 81 22
kontakt@kpfilskov.dk